Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Vännäs

Totalt finns det 3 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Vännäs och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Vännäs och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Vännäs kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Vännäs som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Vännäs är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Vännäs


Byggexperten AB Condoor Portcenter

Älvdalagatan 31

911 33 Vännäs

0935-124 70


Västerbottens Kakelugnsmakeri AB

Östra Spöland 7

911 92 Vännäs

070-603 03 09


ir-tech

Brån 3

911 93 Vännäs

0935-208 03

070-563 83 51