Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Sundsvall

Totalt finns det 3 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Sundsvall och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Sundsvall och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Sundsvall kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Sundsvall som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Sundsvall är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Sundsvall


GF-Produkter Glenn Fransson

Hårdvallsgatan 14

853 53 Sundsvall

060-52 50 55


Hanssons Vedspisar

Medborgargatan 53

856 30 Sundsvall

060-12 07 79


Kaminexperten i Sundsvall

Bergsgatan 126

853 50 Sundsvall

060-52 55 51