Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Stenungsund

Totalt finns det 2 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Stenungsund och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Stenungsund och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Stenungsund kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Stenungsund som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Stenungsund är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Stenungsund


Stenungsunds Mur- & Skorstensteknik AB

Gärdesvägen 10

444 31 Stenungsund

0303-847 90


Jockes Kaminer & Skorstenar

Gärdesvägen 10

444 31 Stenungsund

0303-847 90