Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Sorsele

Totalt finns det 1 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Sorsele och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Sorsele och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Sorsele kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Sorsele som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Sorsele är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Sorsele


Lappland Allservice AB

Örnäsudden 209

920 70 Sorsele

0952-300 55

070-686 14 13