Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Skellefteå

Totalt finns det 3 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Skellefteå och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Skellefteå och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Skellefteå kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Skellefteå som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Skellefteå är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Skellefteå


Lakkapää Skellefteå AB

Nöppelbergsvägen 16

931 76 Skellefteå

0910-70 82 00


Byggteknik & Kakelugnar i Skellefteå AB

Servicegatan 2

931 76 Skellefteå

0910-77 99 55


ABRAB industri och byggservice AB

Brogatan 43

931 62 Skellefteå

0910-338 00