Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Saltsjö-Boo

Totalt finns det 2 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Saltsjö-Boo och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Saltsjö-Boo och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Saltsjö-Boo kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Saltsjö-Boo som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Saltsjö-Boo är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Saltsjö-Boo


Jocke Hjelm Bygg & Vent

Ängsövägen 15

132 34 Saltsjö-Boo

070-771 03 79


Wiklunds Kakelugnsmakeri

Tomtebacken 3

132 37 Saltsjö-Boo

08-747 89 30