Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Reftele

Totalt finns det 2 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Reftele och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Reftele och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Reftele kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Reftele som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Reftele är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Reftele


Murdesign i Reftele AB

Bruksgatan 18C

330 21 Reftele

0371-211 02


Davidssons J, Eftr AB

Torggatan 4

330 21 Reftele

0371-200 01