Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Mjölby

Totalt finns det 2 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Mjölby och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Mjölby och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Mjölby kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Mjölby som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Mjölby är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Mjölby


Eldabutiken i Mjölby Spisbutiken

Finnstugatan 4

595 51 Mjölby

0142-800 15


Lyckhemsbodens Spis o Kamin

Vammelby Lyckhem

595 94 Mjölby

0142-193 73

070-672 21 75