Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar - Kamin & Kakel i Katrineholm AB,Kakelpalatzet, Eldabutiken

Kamin & Kakel i Katrineholm AB,Kakelpalatzet, Eldabutiken är en av totalt 2 företag som håller på med kakelugnar i Katrineholm. Både utbud och typ av kakelugnar kan variera mellan företag och därför kan det vara bra att jämföra med fler som säljer kakelugnar i eller omkring Katrineholm.


När du kontaktar någon för att få hjälp med kakelugnar eller braskaminer bör du veta vilka krav du har på kakelugnen eller eldstaden, gärna i detalj. Mer detaljer om kakelugnarna kan du hitta genom att besöka Kamin & Kakel i Katrineholm AB,Kakelpalatzet, Eldabutiken eller liknande företags hemsidor. Då det existerar flera som håller på med kakelugnar i eller nära Katrineholm kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ hos några fler inom kakelugnar eller kraskaminer. Du bör dock definitivt kontakta Kamin & Kakel i Katrineholm AB,Kakelpalatzet, Eldabutiken eftersom de är duktiga på kakelugnar.
Lättast är att kontakta Kamin & Kakel i Katrineholm AB,Kakelpalatzet, Eldabutiken för att få hjälp med val av kakelugnar på följande sätt:


Kamin & Kakel i Katrineholm AB,Kakelpalatzet, Eldabutiken

Videvägen 2

641 49 Katrineholm

0150-517 40