Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Karlskrona

Totalt finns det 2 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Karlskrona och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Karlskrona och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Karlskrona kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Karlskrona som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Karlskrona är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Karlskrona


Trossö Kakelugnsmakeri

Chapmansgatan 10

371 36 Karlskrona

073-362 99 98


Skorstensfolket Sydost AB

Polhemsgatan 29

371 40 Karlskrona

0455-147 00