Kakelugnar - Allt matnyttigt beträffande Kakelugnar


Kakelugnar i Ängelholm

Totalt finns det 2 företag som säljer eller arbetar med kakelugnar i Ängelholm och många av dessa har mycket företag har lång erfarenhet av kakelugnar. Ibland är svårt att hitta riktigt vacker och bra Kakelugn i Ängelholm och dessutom kan priserna variera. Det är då bra om man känner någon som jobbat inom kakelbranschen och kan rekommendera en bra försäljare eller någon som är duktig på att bygga kakelugnar. Information och betyg om de som arbetar med kakelugnar i Ängelholm kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera företag i eller nära Ängelholm som arbetar med kakelugnar är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typer av kakelugnar och braskaminer. Då du kontaktar någon som säljer eller kan bygga din kakelugn eller din öppna spis bör du veta vad du vill ha för typ av kakelugn så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bäst information kan du få om kakelugnar om du kontaktar murare eller kakelugnsmakare.
Enklast att komma i kontakt med någon som arbetar med kakelugnar i Ängelholm är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla företag som arbetar med kakelugnar i Ängelholm


Kaminexperten

Metallgatan 2

262 72 Ängelholm

0431-140 77

070-712 07 44


Mattiassons Kakelugnsmakeri

Spannarpsvägen 235

262 95 Ängelholm

042-530 40